Вероятно най-доброто тепърва предстои.Когато преди близо две години шефът на

...
Вероятно най-доброто тепърва предстои.Когато преди близо две години шефът на
Коментари Харесай

Microsoft осигуряват неограничен бюджет на новопривлечените студиа

Вероятно най-хубавото занапред следва.

Когато преди близо две години шефът на Xbox звеното Фил Спенсър съобщи завръщане на упоритостите на Microsoft на гейм сцената, мнозина погледнаха със песимизъм. Но нещата от този момент се трансформираха доста. Компанията показа своя лична абонаментна услуга, чиито азбучник продължава да се обогатява. Знаем това, че там ще се оферират и нови игри, и то освен от първостепенните партньорски студиа на Microsoft. Знаем също по този начин, че Xbox Game Pass ще пристигна и за Windows, което звучи ужасно. По време на Е3 тази година пък, Microsoft анонсира придобиването на няколко студиа, известни с качествените си артикули, като Ninja Theory, основали задоволително звук със страхотната си работа по Hellblade. Последва и анонса за придобиването на още две компании тази есен. Носят се клюки и за още едно студио. Докъде се простират упоритостите на софтуерния колос тук? Вероятно някаква визия за размаха на компанията може да придобием от думите на известния YouTube-ър Boogie2988. Той напомня тези дни собствен диалог с Майк Ибара от Microsoft. На въпрос по отношение на за какво Microsoft придобива всичките тези компании,

„Той (Майк) ми изясни, че в съществени линии те са отишли при тези компании и са ги попитали: „С какви планове желаете да се занимавате?“, а на собствен ред те попитали: „С какъв бюджет разполагаме?“, а Ибара им дал отговор: „Не мисля, че разбирате вярно. Не това питаме. Въпросът ни е какви игри желаете да вършиме? Ние сме Microsoft и имаме парите, просто желаем да знаем какви игри желаете да създавате, какви са най-смелите ви мечти“, изяснява Boogie2988.

Какво ли ще произлезе в действителност от това? Дали, както от SegmentNext залагат, че всичко това се прави, с цел да може компанията да показа сериозен брой качествени ексклузиви за идващото потомство Xbox – Scarlett? Едва ли единствено ще да е това, изключително вземайки поради желанието на компанията за „обединяване на преживяването“ от всички устройства на компанията. Определено може да се съобщи, че в случай че сте геймър и консуматор на Windows 10, ви чакат приятни изненади.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР