Вероятно момчето е глътнало вода при падането. Видяхме, че потъва,

...
Вероятно момчето е глътнало вода при падането. Видяхме, че потъва,
Коментари Харесай

Потрес: Дрогиран 15-Годишен Тийнейджър Полетя От Моста В Бургас!

" Вероятно момчето е глътнало вода при рухването. Видяхме, че потъва, не можеше да плува. Всички започнахме да крещим за помощ. Морето го повлече още по-навътре. Помислихме, че е починал. През това време пристигна един мъж с джет и съумя да го извади на платформата на Моста ", споделя ужасяващ очевидец.

За случая пред Флагман.бг потвърдиха и спасителите Стойчо Добрев и Зорница Желязкова от Пост 1 на Централния плаж, които са реагирали стремително и безусловно го издърпали от лапите на гибелта.

Двамата когато отишли при 15-годишния бургазлия на платформата, той лежал с отворени очи, само че нито дишал, нито имал пулс. Оказали са му първа долекарска помощ и напъните им след няколко минути дали резултат, детето пристигнало в схващане.

По информация на очевидци, момчето е паднало от Моста, защото минути преди този момент е използвал упойващи субстанции, в резултат на което изгубило схващане. Той в началото отрекъл това пред спасителите, само че след това признал, че е пушил трева.

" Момчето беше в безсъзнание. Започнахме да прилагаме първа долекарска помощ, след което то повърна и стартира последователно да диша. Ние му задавахме въпроси, само че той не отговаряше. Постепенно стартира да идва в схващане - сподели името и годините си. Очеивдици ни споделиха, че са видели някой да им дава нещо и по-късно момчето е паднало във водата ", описа пред Флагман.бг Зорница Желязкова.

Пострадалото дете е откарано с кола за спешна помощ в УМБАЛ-Бургас.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР