Вероятно мнозина знаят, че американският долар е пълен с всякаква

...
Вероятно мнозина знаят, че американският долар е пълен с всякаква
Коментари Харесай

Символи и скрити послания в банкнотите по света

Вероятно мнозина знаят, че американският $ е цялостен с всякаква символика – сатанисти и масони, съгласно откривателите, са оставили върху $ многочислени следи. Но върху кои други банкноти са шифровани разнообразни послания и знаци?

Украинска гривна (стилистично изобразена свастика)

 украинска гривна

Най-голямо количество изобразени свастики могат да се открият върху разнообразни изображения в Азия – Япония, Китай, Индия, Монголия.

Например в Индия този сакрален знак се среща на всяка крачка – върху здания, фабрики, хотели и така нататък Практически същото може да се види и в Китай – свастиката е навсякъде публикувана в архитектурата, живописта, костюмите, килимите и така нататък

Банкнота от остров Ман

 трискелион

На купюрите от остров Ман (а също и Сицилия) може да се види античния знак трискелион – три бягащи крайници символизиращи Слънцето и обвързваните с него раждане, живот, гибел. Някои назовават този знак трилъчева свастика. Той се е срещал при етруските, ацтеките, келтите и азиатците. Трискелионът е знак на мимолетното съществуване, неумолимия ход на времето.

Долар

 $ знаци

Банкнотата от един $ е същинска находка за феновете на тайните и международни заприказва. Ако се постараете, може да откриете един милион знаци на масонското господство и машинациите на Дявола, от цифрата 13 до цифрата на звяра. Между другото, ширината на $ е 66, 6 мм?

Плаващото око в триъгълника (всевиждащото око), пентагон и пергел, пирамида на 13 равнища и прочие и прочие, се смятат за масонските знаци върху тази банкнота.

Надписът над пирамидата ANNUIT COEPTIS се превежда като „ Той благославя нашите нашите действия ”. Официално „ Той “ се пояснява като „ Бог “, само че всевиждащото око се интерпретира по-скоро като гностическото око на Луцифер.

Украинска гривна, номинал 500

 банкноти знаци

Прави усещане банкнотата от 500 украински гривни, върху която също участва всевиждащото око. Но и противоположната страна е забавна. Тук е портретът на украинския мъдрец Григорий Сковород и шадраван с разнообразни струи, пълнещи съдове с разнообразни гърла.

Отгоре виждаме недвусмислената имитация на самия Сковород: „ Не всички равни са еднообразно равни. Излива се от разнообразни тръби, разнообразни течения, в особеното “.

Съществува мнение, че по този начин пределно искрено е показан правилото на систематизиране на финансовите запаси на Украйна: неравно на всички равни. До едни доближават огромните потоци, а до други – дребни ручейчета, създаващи усещане за тъждество.

Канадските банкноти

 канадска банкнота

Кралица Елизабет е изобразена върху канадските банкноти с номинал от Щатски долар 1 до Щатски долар 1000. Според мнозина в косата ú има изображение на дявола. Играта на светлината и сенките довела до това, че банкнотите незабавни били преиздадени, само че дявола зад ухото на кралицата оживял още няколко години, до момента в който не били конфискувани от обращение.

50 рупии от Сейшелските острови

 рупия

Кралица Елизабет се оказа в центъра на още един скандал. През 1968 година Британската общественост на Сейшелските острови пуска банкнота с номинал 50 рупии, върху която е изобразена кралицата.

Но се случило нещо извънредно: палмите от дясно на кралицата образували думата „ sex “. Друг забавен факт е, че на банкнотите от 10 рупии, които били издадени през същата 1968 година също имат скрита дума – под перките на морските костенурки има дума „ Копеле “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР