Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че много жени

...
Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че много жени
Коментари Харесай

Топ 5 мъжки модни тренда, които жените мразят

Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че доста дами не харесват облеклото им. Мненията на мъжа и дамата за това какво е секси и какво не е, постоянно се разграничават доста. Но има детайли от мъжкия дрешник, които даже на най-привлекателния мъж наподобяват смешно и неуместно. Ето пет мъжки фешън трендове, които дамите ненавиждат:

1. Прилепнали дънки или панталони

Теглото е една от най-наболелите тематики за дамите. А представете си, в случай че гаджето им е по-слабо от тях и на всичкото от горната страна го показва с впити дънки. Това убива самочувствието на дамите, само че и те не биха чувствали, че до тях има мощна половинка. А представете си, че и двамата носят един същ размер и спорят кой да облече новите дънки.

2. Розовото като желан цвят

Повечето дами биха си споделили: „ Де да имаше казарма “, в случай че видят мъж в розово. Въпреки че в последните годините розовият цвят стана унисекс, към момента не е чак толкоз допустим в очите на нежния пол. Да не забравяме също, че розовия цвят се смята за цвета на Барби, не на Кен.
 розово ThinkStock/Getty Images
3. Джапанки

Представете си, че елегантно облечен, строен мъж се задава към вас, поглеждате надолу и....джапанки. Голяма част от дамите считат, че мястото за носене на джапанки е на морето. Горещото време не е опрощение за мъжете да си вървят съвсем боси по асфалта. Има задоволително други комфортни и практични обувки, които могат да се обуят в горещото време.-->
 джапанки ThinkStock/Getty Images
4. Дълбоко деколте на тениска

Така както розовия цвят, по този начин и дълбоките деколтета би трябвало да бъдат оставени на дамите. Едно от нещата, които биха отвратили дамите е да видят по какъв начин космите на мъжете се подават от дълбокото им деколте. Едва ли са нужни повече думи, с цел да опишем какъв брой не е ок този аутфит.

5. Ризка с елече

Тази композиция беше много известна при започване на века. Да, преди 18 години ризката в комбиниране на елече изглеждаше секси, а в този момент е просто демоде. Да не приказваме, че комбинацията не наподобява еднообразно добре на всички.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР