Вероятно има още готови бушони, това е любимото действие на

...
Вероятно има още готови бушони, това е любимото действие на
Коментари Харесай

Социологът Първан Симеонов: Контраатаката е любимото действие на Борисов

Вероятно има още подготвени бушони, това е обичаното деяние на Бойко Борисов – контраофанзива , с която се пробва да предотврати ескалиращото напрежение. Това предвижда в ефира на Дарик социологът Първан Симеонов от Галъп. „ Управлението е устойчиво, само че напрежението може да избухне и от най-малкото нещо ”, добави той.

 
По-рано министър председателят Бойко Борисов изиска оставките на министрите на превоза Ивайло Московски , на районно развиване Николай Нанков и на вътрешните работи Валентин Радев , а по-късно те ги подадоха.
 
„ Не се случва нещо, което не сме очаквали. Борисов се пробва в точния момент да запуши тази пробойна . Дали е съумял, т.е. дали кабинетът ще оцелява, дали ще е за дълго и какъв брой тъкмо зависи първо и на първо място от това какви хора седнат на тези места. Тогава ще бъде завършена сагата. И следва да забележим какво ще се случи вътрешно-коалиционно, тъй като помните, че при предходни министерски оставки имаше вътрешно-коалиционни проблеми ”, разяснява Симеонов.

 
„ Случи се незабелязано през последните години нещо доста значимо и се вижда на всички места – българите към този момент, изключително в огромните обитаеми места, напълно не се впечатляват, че нещо ново се прави. Те гледат по какъв начин се прави, гледат качеството. Това е и казусът, който ще има госпожа Фандъкова в София, това е казусът, който ще имат доста от другояче сполучливите кметове на ГЕРБ в страната. Ако питате ГЕРБ, ще кажат, че българите са привикнали на хубавото. Ако питате българите, те ще кажат – хубаво, но се краде и се прави некачествено. Малко са ударени в сърцето ГЕРБ в тази ситуация и Борисов, коства ми се, реагира по единствения вероятен метод ”, счита социологът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР