Вероятно храната не е първото нещо, за което мислите, когато

...
Вероятно храната не е първото нещо, за което мислите, когато
Коментари Харесай

Храните, които да избягваме, когато сме болни

Вероятно храната не е първото нещо, за което мислите, когато се борите с грипа или стомашния вирус. Но в последна сметка точно от храната идва силата на организма да се бори, по тази причина би трябвало да знаете какво е добре да консумирате и какво да избягвате, с цел да не се почувствате още по-зле.

Кафе

Знаем какъв брой ободряваща е утринната доза кофеин, само че не и когато сте настинали. Всъщност, има сериозен риск точно кофеинът да утежни положението ви, оставяйки ви обезводнени. Освен това, той може да подтиква мускулите в храносмилателния тракт и да провокира разстройство.
Портокалов сок

Опитвате се да си набавите витамин С? Не и с фреш от портокал! Високата киселинност на портокалите може да възпали гърлото ви, даже да не сте имали проблем до този миг.
Сладки произведения

Любимите на всички ни шоколадови десерти забавят оздравяването доста. Причината за това е, че рафинираната захар може краткотрайно да потисне способността на белите кръвни телца да се борят с бактериите. Няколко часа след похапване на бисквитки, бонбони или нещо сходно, имунната ви система е по-слаба. В резултат на това е по-малко ефикасна в битката с микробите.
Какво друго да не ядем, когато сме заболели, разберете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР