Вероятно част от вас са чували името Мартин Белчър. Ако

...
Вероятно част от вас са чували името Мартин Белчър. Ако
Коментари Харесай

Как Twitter стана мрежа №1 за нудистите?

Вероятно част от вас са чували името Мартин Белчър. Ако не сте, то ще ви кажем, че става въпрос за 50-годишен мъж, който от 2012 година насам е разгласил хиляди свои голи фотоси в Twitter.
В неговия профил, следван от близо 3000 почитатели, можете да намерите фотоси по какъв начин той чете, храни се, кара колело и така нататък Общото сред всички тези снимки е фактът, че на всеки от тях Белчър е гол.

Той не е порно звезда или някой подправен профил. Той просто е част от обществото на нудистите, което несъмнено избра Twitter за своята обществена мрежа №1.

Причината е доста елементарна. И до ден-днешен Twitter пробва да дава оптималната независимост на словото и не задължава хората да се записват с същинските си имена. Доста друга е обстановката с мрежи като Фейсбук, в които контролът върху качваното наличие е много по-сериозно. В Instagram обстановката не е доста по-различна, а в тази категория попада и Tumblr.

„ Twitter е главната мрежа за нудистите “, споделя Белчър. „ За множеството от нас това е мястото, на което можем да публикуваме фотоси и да се сприятеляваме “.

Белчър споделя, че в Twitter има хиляди хора като него.

„ Горе долу всеки клуб на нудисти или група си има профил в Twitter ”, добавя Матю МаДърмът – член на една от тези групи. „ Преди тази обществена мрежа комуникирахме във конгреси, само че и там бяхме мощно ограничавани. “

И до момента в който разпоредбите на Twitter не разрешават голота в профилната ви фотография, то въпреки всичко свободата е налице. Всеки консуматор може да споделя фотоси или видеа с „ цялостна или частична голота “, както и „ близки фрагменти на гениталии, гърди и т.н “. Освен това Twitter толерира и шерването на публикации от други уеб сайтове по тематиката.

По-голямата част от обществото на нудистите в обществените мрежи употребяват псевдоними. Това, което тормози въпреки всичко хората като Белчър, е склонността на Twitter внезапно да трансформира политиката си по разнообразни въпроси. До тогава обаче нудистите декларират, че ще продължат да употребяват тъкмо тази обществена мрежа.

„ Нудизмът не е до ненужно проявление. Той е обвързван с това да ти е удобно в кожата ти “, споделя Мат Кроуфорд. „ У дома доста хора вършат нещата с облекла, до момента в който аз ги върша гол. За мен това е изцяло обикновено. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР