Вероятно бих била концентрирана само ако копая гроб, обяви ексцентричната

...
Вероятно бих била концентрирана само ако копая гроб, обяви ексцентричната
Коментари Харесай

Буря в „Игри на волята“! Вижте Умиращия лебед Веселина без...

Вероятно бих била съсредоточена единствено в случай че копая гроб ", разгласи ексцентричната дама

 

Ако сте гледали " Игри на волята " този сезон няма по какъв начин да сте я пропуснали. Знойно тяло с бронзов загар, платинени коси и много... сочни устни. Веселина Ефремова е най-възрастният участник в тазгодишното издание на формата. И може би една от най-атрактивните.



Веднага след появяването ѝ на екрана, не закъсняха и мненията във връзка естетичните корекции на Веси. Прекалила или не, 42-годишната художничка най-добре знае границите на своята хармония.

Но, с цел да покаже, че не постоянно е изглеждала по този начин, участничката от племето на Непобедимите включи машината на времето и ни върна в 2010 година. За да показва по какъв начин е изглеждала преди 12 години.



От фотографията излиза наяве, че когато е била на 30 години, Веси явно не е разчитала на естетичната хирургия. Но пък тенът и русата коса постоянно са били нейна запазена марка.

Веси има голям татус на змийска кожа, който се източва по целия ѝ гръбначен дирек. Не е с инцидентно - тя счита влечугото за собствен кумир.

" Хард кокона " е последното от многото избрания, които художничката дава за себе си от екрана. И в случай че не с друго, Веселина сигурно ще остане в историята на Игрите с паметните си реплики.

Може би едно от най-шокиращите ѝ самопризнания по време на " Игри на волята " беше в една от борбите, в които Веселина трябваше да копае. " Вероятно бих била съсредоточена единствено в случай че копая гроб ", разгласи тя пред камерите.

 

" Аз оживявам постоянно, вие не знаете какъв урод стои измежду вас ", бяха първите ѝ думи при влизането в имението при Непобедимите. При появяването им съотборниците ѝ бяха много шокирани от външния тип. А Зори недвусмислено сподели какво е мнението ѝ за нея. " Ще я изгоним тая старица, аз на 50 години в никакъв случай няма да се осмеля да вземам участие в спортно риалити ", разяснява участничката, написа dariknews.bg.
 Игри на волята

" Доживейте моите години и останете влюбени в живота и в себе си и тогава коментирайте ", е късият коментар на Веси към злобарите. Тя е безапелационна, че се усеща на 19 (не на 42) и прави шпагат тъкмо като госпожица на тази възраст.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР