Вероятният извършител и единствен заподозрян за бруталното убийство на Стойка

...
Вероятният извършител и единствен заподозрян за бруталното убийство на Стойка
Коментари Харесай

Ето какво се случи с Весо Мохитото, заподозрян за брутално убийство

Вероятният причинител и единствен обвинен за бруталното ликвидиране на Стойка Ангелова и неин внук Веселин Димитров – Мохитото има влезнала в действие условна присъда за кражба на кола, като изпитателният период към момента не е изминал.

Това стана ясно на съвещание на Окръжния съд в Хасково, след което Мохитото беше оставен за непрекъснато в ареста.

27-годишния Веселин Димитров е упрекнат в убийството на баба си - 70-годишната Стойка Ангелова в дома й в с. Капитан Андреево. Жената е издъхнала в пъклен страдания, откакто пияният и въодушевен внук я удрял с разнообразни предмети, които намерил в дома й и на двора в с. Капитан Андреево.

В претекстовете си хасковските магистрати показаха, че има заплаха упрекнатият за съзнателно ликвидиране да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Освен това, закононарушението е осъществено в изпитателния период на условна присъда от 9 месеца за кражба на кола. Криминалисти към този момент потвърдиха, че Веселен е причинител на кървавото ликвидиране през нощта в неделя.

Самият обвинен признал пред проверяващите за бруталното ликвидиране. Според поданици на селото Веселин бил душевен невменяем и злоупотребявал с алкохола. Страдал от шизофрения и когато не си пиел хапчетата ставал нападателен и нахален.

Вечерта преди закононарушението съседи за следващ път го видели пийнал. Най-вероятно абсурдът с баба му е почнал, откакто Мохитото е желал пари за още пиячка.

Мярката за неотклонение предстои на обжалване пред Апелативния съд в Пловдив.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР