Вероника Любчова се представи най-добре от българските представителки при девойките

...
Вероника Любчова се представи най-добре от българските представителки при девойките
Коментари Харесай

Вероника Любчова се класира за финалите на обръч и топка в Будапеща

Вероника Любчова се показа най-добре от българските представителки при девойките и се класира с трети резултати за финалите на обръч и топка на мощния интернационален шампионат " Грация къп " в унгарската столица Будапеща. Елизабет Йовчева и Валерия Ватова позволиха неточности и не откриха място във финалите, където се класира по една гимнастичка от страна.

На обръч Вероника Любчова получи оценка от 13.800 точки, която я подреди трета за финала, Валерия Ватова е 7-а с 13.367 точки, а Елизабет Йовчева е 11-а с 12.633 точки, откакто изпусна апарат.

На топка Любчова беше оценена с 13.467 точки, Валерия Ватова е осма с 12.800 точки, а Елизабет Йовчева е 12-а с 12.433 точки след изпускане на апарат отвън терена. Очевидно вирусното заболяване, което наруши подготовката на Йовчева е оказал доста огромно въздействие и тя не е в оптимална форма.

При дамите играха Петя Борисова и Галатея Герова, като Герова изигра прекрасен обръч, само че позволи доста груби неточности на топка, а Борисова имаше съществени неточности и на двете съчетания. За финала на обръч се класира Галатея Герова, а на топка - Петя Борисова. По-късно през днешния ден са квалификациите на бухалки и лента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР