Вероника Кудерметова вдигна доста шум около себе си по неособено

...
Вероника Кудерметова вдигна доста шум около себе си по неособено
Коментари Харесай

Тайната зад достигнатия 1/2-финал на Кудерметова: Задължително по бира за възстановяване

Вероника Кудерметова подвигна много звук към себе си по неособено приятни аргументи, откакто стана ясно, че е спонсорирана от петролната компания " Tatneft ", която наскоро беше глобена от Европейския съюз, тъй като дава гориво на съветската войска. Световната номер 13 обаче остави тениса да приказва вместо нея и се абстрахира изцяло от отрицателните мнения по собствен адрес, съумявайки да се класира за финалната четворка на шампионата в Мадрид.

Това е и първото въобще класиране за Кудерметова на полуфинал в WTA 1000 конкуренция, като надали някоя тенисистка заслужава повече мястото си в тази фаза на надпреварата, защото рускинята трябваше да прекара над 10 часа на корта в 4-те си досегашни дуела. Наглед наподобява съвсем невъзможна задача да се възстановиш оптимално след толкоз огромно количество тежки борби, само че очевидно Вероника е намерила тайната съставна част да поддържа съвършена физическа форма, а тя е повече от любопитна:

" Вчера изиграх четвъртия си следващ 3-сетов мач и си споделих, че очевидно желая да се самоубия. Ако би трябвало да бъда почтена, то започнах да пия бира всеки ден, с цел да се възвръщам. Всъщност изпих първата си бира в живота през тази седмица и към този момент това работи отлично за мен. Много съм щастлива и горда от себе си, че завоювах и този тежък дуел. Вероятно това не всеки път ще е най-хубавият вероятен способ за възобновяване, само че очевидно от време на време може да сработи " - разяснява с усмивка Кудерметова.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР