Вероника, като много други тийнейджърки мечтае за идеалната любов, но

...
Вероника, като много други тийнейджърки мечтае за идеалната любов, но
Коментари Харесай

Какво всъщност означава идеална любов и възможна ли е тя?

Вероника, като доста други тийнейджърки мечтае за идеалната обич, само че не чака, че тези фантазии ще се осъществен, тъй като няма идеална обич, а и тя е песимистка. Или реалистка. Убедена е, че няма по какъв начин да ѝ се случи нещо толкоз прелестно. Животът я е научил, че на хора като нея не им се случва нищо хубаво. Но попада на романа „ Здрач “ и в нея се загнездва фантазията за огромното, невероятното възприятие и за принца, прекомерно идеален, с цел да е същински. Идеалното момче се ражда във въображението ѝ и живее във виртуалния свят, в нейния блог.
Дали обаче действителността може да наподобява на фантазиите? Какво става, когато в същинския живот тя среща внезапно трима изключителни мъже – Филип, артист и изгряваща звезда, осъществявания с емпатия Марек и Пьотр, психолог, подготвен да ѝ помогне със препоръките си в интернет? Кого да избере? Дали тази книга е следващата приказка за Пепеляшка, или по-скоро за Бриджит Джоунс, която се влюбва в несъответствуващия мъж, до момента в който същинската ѝ сродна душа в действителност към този момент е до нея?
Известната полска авторка Малгожата Гутовска-Адамчик е съумяла да сътвори трогателен, небанален, бездънен разказ, засягащ модерни проблеми, прочее освен юношески – съперничеството, нуждата да си „ някой “ в очите на другите, желанието да бъдеш обичан. Романът е номиниран за влиятелния Каталог на най-хубавите детско-юношески книги на годината в света „ Бели гарвани “, а у нас излиза в превод на Милена Милева с логото на издателство „ Емас “ и награждаваната им поредност „ Европейски разказвачи “.
Малгожата Гутовска-Адамчик към този момент е известна на българските читатели с различен настоящ разказ за младежи, „ 13-а директна “, в който още веднъж приказва за актуалните взаимоотношения и търсения на тази възраст с изненадваща акуратност и схващане. По обучение Малгожата е историк на театъра, по предопределение – писателка. Авторка на повече от 10 романа и доста сюжети.Учителка по полски и латински. Съсобственичка на компания. Авторка на бестселъра „ Сладкарница „ Амур “, замисълът за който отлежавал повече от 20 години. Майка на двама сина (Мачей – комедиант, и Пьотр – композитор) и брачна половинка на един мъж (Войчех Адамчик – сценичен и кино режисьор). Изпълнена с топлина и спонтанност, с възприятие за комизъм, със здравословна отдалеченост към самата себе си и любознание към хората. Колекционира странни семейства и чашки за кафе, цени положителната кухня, фен градинар. Обожава кучетата и книгите. Купува по доста книги едновременно и постоянно счита, че чете прекомерно малко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР