Вероника е с един бъбрек по рождение, който се е

...
Вероника е с един бъбрек по рождение, който се е
Коментари Харесай

Да помогнем на Вероника да отгледа сина си

Вероника е с един бъбрек по рождение, който се е влошил след бременността и в този момент се постанова да бъде трансплантиран.
Ето обръщението на брачна половинка към хората, които желаят да оказват помощ майката да живее обикновено и да се радва на своя наследник:
Животът постоянно слага трудности, които би трябвало да преодолеем. И тъй като “една птичка пролет не прави ” желая да се обърна към вас с готовност и вяра да помогнете.
Помогнете на една невероятна жена и майка – моята брачна половинка Вероника. С нея към този момент минахме през огромно тестване, родители сме на недоносено детенце. Поради влошена бъбречна функционалност и развиване на прееклампсия, се наложи раждане в едвам 28 гестационна седмица, което е началото на седмия месец. Марти се роди 700 грама и първите си 6 месеца прекара в болничното заведение. И както знаете – “ крушата не пада по-далеч от дървото ”, той е с ОЩЕ по-силен темперамент от нас и и съумя да се пребори за живота си. Скоро ще навърши 3 годинки и се радва на детството си.
Сега Вероника би трябвало да се пребори и за личния си живот. По рождение е с един бъбрек, който след бременността се утежни и се постанова да бъде трансплантиран. Състоянието ѝ се утежнява с всеки минал ден- креатининът ѝ е над 600 / при норма 100 /. Единственият вид за нея е животоспасяваща бъбречна трансплантация!
Операцията би трябвало да се извърши в средата на август месец 2019 година, в Турция. Донор ще бъде личната ѝ майка – майка, която в миналото ѝ е дарила живот, през днешния ден се постанова да го направи още веднъж. В противоположен случай Вероника ще би трябвало да стартира поддържаща живота хемодиализа, която е доста мъчителна и мощно увреждаща органите. Вярваме, че нужните средства ще се съберат преди средата на август. Така Вероника ще може да бъде още веднъж пълноценна майка и да се грижи за своето малко слънчице, което има потребност от нея!
Всяко шерване на акцията и всяка помощ са доста значими и скъпи.
Благодарни и признателни сме на всеки, който ще застане до нас и ще поддържа Вероника в тази борба.
Всеки, който желае и има опция да подари средства, може да го направи ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР