Верона победи с 2:1 като гост и изпревари орлите в

...
Верона победи с 2:1 като гост и изпревари орлите в
Коментари Харесай

Верона съсече Лацио на Олимпико

Верона победи с 2:1 като посетител и изпревари " орлите " в класирането на Серия " А ". си вкара автогол в края на първото полувреме, а след почивката наказа неточност на. Лацио изравни с попадение на в 56-ата минута, само че този резултатът се задържа единствено десетина минути, преди Тамезе да донесе трите точки на Верона.

През седмицата Лацио имаше доста значим и сложен мач против в Шампионската лига. Тимът на направи 2:2 и се класира за осминафиналите на шампионата, което не се беше случвало от две десетилетия.
Домакините имаха много кадрови проблеми и се наложи да партнира на Стефан Раду и в отбрана. Ачерби се контузи още в средата на първото полувреме и вместо него се появи.

Верона също излезе без някои съществени футболисти, отпред с и. В началото Лацио беше по-активният тим, само че не се възползва от неточност на. Фелипе Кайседо също пропусна да даде преднина на " бианкочелестите ".
Верона се защитаваше добре, само че рядко атакуваше. В самия завършек на полувремето обаче гостите поведоха. стреля от въздуха и топката излизаше в навън, само че Мануел Ладзари подложи крайник и отклони топката в личната си врата. Верона даже можеше да вкара втори гол преди почивката, само че изпревари.

Лацио изравни в 56-ата минута с помощта на Кайседо, а Ладзари се реваншира за автогола. Той центрира към еквадорския нападател, който майсторски овладя топката с тил към вратата, обърна се и
стреля тъкмо до гредата - 1:1.

В 67-ата минута домакините подариха нов гол на противника си. Раду се опита да върне топката към Рейна, само че Тамезе пресече паса и не пропусна на празна врата. Раду претендираше, че е бил фаулиран от, само че попадението беше зачетено.

В оставащото време Лацио притисна противника, само че Верона сподели за какво има втората най-здрава отбрана в Серия " А ". Отборът на към този момент е 6-и с 19 точки, а Лацио остана на 8-ото място с актив от 17 пункта.

Серия А 11 кръг, събота 12 декември  Лацио 1:2краен резулат  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР