Верни структури се обявяват против прекратяване на правомощията ѝ, защото

...
Верни структури се обявяват против прекратяване на правомощията ѝ, защото
Коментари Харесай

Нинова пробва да избегне сблъсък със Зарков, организира служебно оставане на лидерския пост

Верни структури се афишират срещу преустановяване на пълномощията ѝ, тъй като не била виновна за краха на изборите
Служебна победа си в лидерската борба за Българска социалистическа партия, си е провела лидерката в оставка Корнелия Нинова. За това оповестяват източници на Tribune.bg.

Нинова, която все още е и вицепремиер, е разпоредила всички структури да пропагандират за гласоподаване срещу прекратяването на пълномощията ѝ като ръководител на партията. Подобно към този момент е изпратено от БСП-Благоевград. 

В него социалистите показват, че Нинова няма виновност за изборната загуба, която е резултат от доста фактори. Подчертават, че не може да се търси отговорност от водача, защото Българска социалистическа партия не е лидерска партия. Те зоват да се гласоподава срещу оставката на Нинова и вместо това да се разпореди на партийното управление да създаде стратегия за излекуване на левицата.



Очаква се в събота оставката ѝ да бъде оповестена за несъстоятелна. Целта е по този метод да се избегне директният избор за нов ръководител и Нинова да остане на поста си без да влиза в конфликт с съперника си Крум Зарков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР