Верижната катастрофа на АМ "Струма" СНИМКИ (Обзор) Кой е мъжът,

...
Верижната катастрофа на АМ "Струма" СНИМКИ (Обзор) Кой е мъжът,
Коментари Харесай

Страшна трагедия! Героят от мелето на Струма оставя две...

Верижната злополука на Автомагистрала "Струма " СНИМКИ (Обзор) Кой е мъжът, който почина, с цел да избави други водачи на „ Струма ”? (ОБЗОР)

54-годишният Димитър Костадинов от санданското село Ново Делчево е починалият човек, опитал да предизвести останалите водачи по автомагистрала „ Струма ” за заплахата. Той е фамилен, с две деца и работи от години като професионален водач, оповестява Дарик.

По думите на кмета на селото Валентин Апостолов обаче мъглата по автомагистралата е била „ гъста като сирене ” и лидерът на един от преминаващите камиони не е съумял да види Димитър в точния момент. " Познавам го, родственик ми е, втори братовчед. Добър човек, нито кавги е правил, няма никакви такива прояви. Последно работеше във компания за алуминиева дограма, другояче е професионален водач. Преди да стартира да работи с дограмите, работеше в спедиторска компания. През уикендите наложително пиехме кафе дружно ", сподели още той.

" Катастрофата е станала тъкмо по средата сред нашето село и Сандански. Мъглата е била доста гъста. Говорих с едно момче от очевидците, което сподели, че е била гъста " като сирене ". Не можели да виждат на два метра. Още един човек е имало с Димитър в колата, не знам кой е, само че той е жив. Димитър е слязъл да спре автобуси, коли, само че тирът го е премазал, не го е видял ", описа още Апостолов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР