Верижна катастрофа затвори тази сутрин магистрала Тракия край Ихтиман. Петима

...
Верижна катастрофа затвори тази сутрин магистрала Тракия край Ихтиман. Петима
Коментари Харесай

Движението по АМ Тракия край Ихтиман е възстановено

Верижна злополука затвори тази заран автомагистрала " Тракия " край Ихтиман. Петима са ранени след удар сред 6 автомобила. Причината за злополуката е нулева видимост в региона, в резултат на мъгла и пушек от горящо бунище. В момента придвижването по автомагистралата е възобновено. Гъстият пушек от сметището се подвигна и видимостта е естествена.

Вижте повече в директното включване в обедните ни вести на Тереза Ставрева.

Състоянието на потърпевшите при верижната злополука е устойчиво. Никой от тях не е с заплаха от живота. Трима са потърпевши по-тежко и са приети в болница в околните лечебни заведения за по-нататъшно лекуване.

Причинителят на тази верижна злополука е гъстият пушек, който още веднъж се възпламени край Ихтиман от сметището. Това е същото бунище, което предишното лято докара до злополука с над 40 автомобила.



Заради случилото се елементи от автомагистралата бяха затворени, а тук пристигнаха основен комисар Николай Николов, шеф на Групово дело,,Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", както и старши комисар Николай Спасов, който е регионален шеф на МВР- София.

Кметът на Ихтиман Калоян Илиев съобщи пред нашата камера, че сметището е проблематично, по тази причина още през ноември 2016 г е затворено, само че в развой на изгниване се замозапалва.

Вижте повече във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР