Верижна катастрофа с участието на 9 автомобила е причина за

...
Верижна катастрофа с участието на 9 автомобила е причина за
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Очевидец разказа какво е причинило бруталната верижна катастрофа в София

Верижна злополука с присъединяване на 9 автомобила е причина за затрудняване на придвижването по бул. „ Акад. Иван Гешов “ в региона след кръстовището с ул. „ Св.Георги Софийски “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Както БЛИЦ писа при пътния случай, станал минути преди 20 часа са потърпевши трима. По първични данни положението им не е съществено. Те са откарани в болница за прегледи. На мястото на произшествието екипи на Пътна полиция – Столична дирекция на вътрешните работи и Шесто районно управление (на МВР).

Очевидец на мелето се свърза с БЛИЦ, с цел да опише неговата версия, още преди да има резултати от следствие на полицията. По думите на читателя ни отговорен е джип, който се е движел с висока скорост и е желал да изпреварва.


" Тези момчета идваха от към " Константин Величков " и летяха несъмнено с 90-100 км. Явно са и изпреварвали!!! Идея си нямам. Само чух първичен мощен тон от спирачки и видях по какъв начин Аудито опустошава всички тези коли, преминавайки на слалом и удряйки всички тях ", споделя читателят ни. Той живее в съседство на булеварда и е видял случая от прозореца си.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР