Верижна катастрофа на АМ Тракия причини километрично задръстване в следобедните

...
Верижна катастрофа на АМ Тракия причини километрично задръстване в следобедните
Коментари Харесай

Верижна катастрофа причини километрично задръстване на АМ Тракия

Верижна злополука на Автомагистрала „ Тракия ” аргументи километрично запушване в следобедните часове в последния августовски уикенд. След конфликта край Пловдив лек автомобил избухна в пламъци. Заради случая се наложи хиляди водачи да изчакат пожарникарите да изтеглят изгорелия автомобил, съобщи.

Изключително натоварен бе трафикът по скоростния път към София поради всички, прибиращи се от морето. На мястото на злополуката екипи на " Пътна полиция " управляват придвижването по Автомагистрала " Тракия ". 

Ударът сред 4 автомобила става в ранния следобяд, малко след единия от пътните възли за Пловдив. За секунди с злополуката се разминава и семейство с дете.

Нямат шанс обаче пасажерите в ударените коли. Едната кола избухва в пламъци и изгаря изцяло.

 „ Стига се до запалването на автомобила. След като първият, с българска регистрация, понижава, вторият и третият автомобил са били с турски жители, те не съблюдават дистанцията и се удрят един в различен и вторият се възпламенява ”, обясни началникът на " Охранителна полиция " – Пловдив  комисар Виктор Празов.

Пристигналите на мястото коли за спешна помощ откарват за наблюдаване в болница бременна жена.

„ Пострадали няма, едната жена на 27 години, бременна, е почувствала болки в корема и е откарана за обзор в УМБАЛ „ Св. Георги ”, сподели още комисар Празов. Няма заплаха за майката и бебето, оповестиха от болничното заведение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР