Верижна катастрофа между 7 автомобила с шестима ранени стана тази

...
Верижна катастрофа между 7 автомобила с шестима ранени стана тази
Коментари Харесай

Верижна катастрофа на 7 коли в София, ранени

Верижна злополука сред 7 автомобила с шестима ранени стана довечера в София. Автомобилите са със съществени материални вреди. Сред авариралите транспортни средства са три джипа и два таксиметрови автомобила.

Затруднено бе придвижването по бул. „ Акад. Иван Гешов “ в региона след кръстовището с ул. „ Св. Георги Софийски “, оповестява NOVA.

Членовете на семейство, потърпевшо при пътния случай, станал минути преди 20 часа, са откарани в болница за прегледи. На мястото на произшествието има екипи на Пътна полиция – Столична дирекция на вътрешните работи и Шесто районно управление (на МВР).

Верижна злополука с пет коли и два рейса в София

Верижна злополука с повече от 10 автомобила в София

Инцидентът е станал тъкмо преди тунела на булеварда под „ Цар Борис III “. Повече от 2 часа регионът е отцепен.

На мястото на злополуката незабавно дойдоха три коли за спешна помощ. Най-тежко ранена е 45-годишна жена. Тя е с травма на главата, на гръдния панер и с мозъчно разтърсване. За малко е изгубила и схващане.

12-годишният ѝ наследник е с травма на гръдния панер и на корема, а 45-годишният му татко е с травма на главата, носа и гръдния панер.

След злополуката са прегледани още трима души. Нямат тежки физически пострадвания, оказана им помощ на място.

По информация на NOVA злополуката е породена от джип. Шофьорът му е отказал да направи тест с дрегер и е откаран в болница, с цел да му вземат кръвна проба. Свидетели настояват, че е карал с „ гневна скорост “.

Минути преди 22 часа стартира преместването на смачканите коли от пътя.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР