Веригата за търговия с бързооборотни стоки T MARKET инвестира близо

...
Веригата за търговия с бързооборотни стоки T MARKET инвестира близо
Коментари Харесай

Веригата T MARKET инвестира 2 милиона лева в нов магазин в София

Веригата за търговия с бързооборотни артикули T MARKET влага близо 2 милиона лв. в нов магазин в столицата. Отворилият порти обект се намира в " Студенски град " на ул. " Акад. Борис Стефанов " и е ситуиран на повърхност от 1200 квадратни метра.

От компанията показват, че новият магазин е с по-различна визия от останалите й обекти, като там ще се оферират още сготвена на място храна, сандвичи и фрешове.

Там ще се намира и зона, която ще бъде отворена за клиентите непрекъснато. От информацията излиза наяве още, че в обекта ще бъдат наети 40 индивида.

" За пръв път във към този момент необятната ни мрежа от обекти отваряме подобен с напълно друг образ, концепция и идея ", разяснява във връзка с откриването на магазина Едвинас Волкас, който е изпълнителен шеф на " Максима България ", част от литовската MAXIMA GRUPE.

В края на юни месец T MARKET откри два нови магазина на българския пазар, а единият от тях беше първият за веригата на Черноморието. Те се намират в Несебър и Велико Търново, като вложението в тях беше в размер на 2,5 милиона лв..

По-рано бяха отворени още 6 обекта, като два от тях бяха в София. Тогава от компанията потвърдиха, че до края на 2018 година ще имат още два супермаркета у нас.

Веригата развива бизнес на българския пазар от 2005 година, като все още има 72 обекта в 36 града. За компанията в страната работят повече от 1500 души.

 Т MARKET откри два нови магазина в страната, възнамерява още два обекта до края на 2018-а
Т MARKET откри два нови магазина в страната, възнамерява още два обекта до края на 2018-а

Веригата вложи над 2,5 милиона лв. в два обекта във Велико Търново и Несебър
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР