Веригата Networking Premium ще предостави възможност на хора със свободни

...
Веригата Networking Premium ще предостави възможност на хора със свободни
Коментари Харесай

Networking Premium открива петата си локация в Пловдив

Веригата Networking Premium ще даде опция на хора със свободни специалности, бизнесмени и иноватори да работят дружно в най-голямото работно споделено пространство, което ще отвори порти тази пролет в Пловдив. Коуъркинг е актуален метод на работа, при който хора, разрастващи се в разнообразни сфери, споделят всекидневието си и обменят опит дружно. В духа на емблематичния пловдивски квартал " Капана ", основателите и дизайнерите на Networking Premium ще преобразят една от централните здания против Халите на " Главната " в сърцето на града.

Сградата е исторически монумент на културата и е обвързвана с една от най-старите аристократични пловдивски семейства, занимаващи се с търговия. Последно употребена като изложба за съвременно изкуство, в този момент триетажната постройка ще резервира външният си тип, само че ще преобрази духа си.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики

На първия етаж, директно до входа, ще е ситуирана рецепцията. Вторият етаж съставлява отворено пространство с огромни прозорци от двете страни на постройката, в което ще са ситуирани солидни дървени маси за огромни и дребни екипи.

Естествена растителност, типичните мебели на марката, зони за релакс и бизнес срещи, зала за събития, конферентни зали, кафене и голям брой произведения на изкуството ще способстват за креативната атмосфера на споделения офис. Третият етаж се състои от независими офиси, както и от споделени стаи за гейминг, зали за отдих с музикални принадлежности, книги и занимателни игри. Мястото ще е отворено 24 часа, 7 дни в седмицата, в унисон с останалите местоположения от веригата.

Предприемачите зад този план са Емил Шекерджийски - основател на Networking Premium, Офир Енглин - израелският им сътрудник, и Трифон Михайлов - българският сътрудник и основател на известното стартъп съревнование #Pitch2Pitch.

" Видяхме, че огромна част от нашите членове прекарват уикендите си в Пловдив ", споделя Емил Шекерджийски. " Искаме да създадем ново пространство, което да комбинира безгрижния бохемски живот и метод на работа на локалните хора и строгата работна просвета, призната в Израел, тъй че да могат да бъдат реализирани огромни резултати. Освен това работим и ще работим с индустриалната зона в Пловдив, като основаването на новаторски хъб. Пространството ще е хазаин на поредност от лекции, водени от водачите на локалната промишленост, ще се даде място и за излагане на техните новаторски артикули и планове. " А най-нетърпеливите могат да запазят своя споделен офис още в този момент на www.networking.space.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР