Веригата бензиностанции "ВМ Петролеум" ще отвори своя втора бензиностанция в

...
Веригата бензиностанции "ВМ Петролеум" ще отвори своя втора бензиностанция в
Коментари Харесай

ВМ Петролеум ще отвори втори обект в София

Веригата бензиностанции "ВМ Петролеум " ще отвори своя втора бензиностанция в София в идващите месеци.

След мегаобекта с 51 колонки в квартал "Люлин ", където зареждат по няколко хиляди автомобила на ден, основанана от заместник-председателя на Народното събрание Веселин Марешки компания, е на финала да контракти и бензиностанция в един от огромните източни квартали на София. Новината идва точно на четвъртия рожден ден на първия обект от веригата, отворил порти във Варна на 21 октомври 2015 година

На финала са договарянията за закупуване на имот от над 6 декара, което ще направи новия обект с съвсем същия потенциал като този в "Люлин " - 51 колонки. Очаква се построяването и лицензирането на оборудването да отнеме към 12 месеца.

"Щастливи сме да дадем на софиянци вяра, че ще могат да зареждат на естествени цени гориво и по-този метод да оказват помощ на бюджета си, а не да хвърлят пари напразно или в джоба на монополистите. Припомняме, че сега цената на дизеловото гориво в столицата е към 2,30 лева, до момента в който в бензиностанцията ни в Люлин е 2,04 лева, спестените средства от разликите в цените при "ВМ Петролеум " и останалите бензиностанции, за едно семейство са близо 3000 лева годишно, което е цената на една отмора на море ", разяснява Димитър Димитров - шеф "Развитие " във "ВМ Петролеум ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР