Веригата бензиностанции ВМ Петролеум на политика Веселин Марешки ще разшири

...
Веригата бензиностанции ВМ Петролеум на политика Веселин Марешки ще разшири
Коментари Харесай

Марешки отваря втора бензиностанция в София

Веригата бензиностанции " ВМ Петролеум " на политика Веселин Марешки ще разшири наличието си в София с още един обект. След като при започване на 2017 година веригата откри обект в столичния квартал " Люлин ", в този момент се чака отварянето на бензиностанция в източната част на столицата.

На финала са договарянията за закупуване на имот от над 6 декара, което ще направи новия обект с съвсем същия потенциал като този в " Люлин " - 51 колонки. Очаква се построяването и лицензирането на оборудването да отнеме към 12 месеца, оповестиха от компанията.

С това обектите на " ВМ Петролеум " в страната ще станат 18.

В средата на предходната година веригата бе санкционирана със 175 хиляди лева, откакто Комисията за защита на конкуренцията откри, че редица бензиностанции са продавали горива под себестойност, извършвайки ценови дъмпинг.

" Комисията откри, че " Трейднет Варна " ЕООД е осъществявало в свои обекти в страната продажби на горива на дребно (бензин, дизел и пропан-бутан) на цени, по-ниски от разноските за произвеждане и реализация на тези артикули за нескончаем интервал от време и в обилни количества, за нелоялно привличане на клиенти ", гласеше известието.
 Комисия за защита на конкуренцията санкции бензиностанциите на Марешки поради дъмпинг
Комисия за защита на конкуренцията санкции бензиностанциите на Марешки поради дъмпинг

" Трейднет Варна " ще би трябвало да заплати 175 хиляди лева.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР