Верея ще обжалва наказанието, наложено от Дисциплинарната комисия (ДК) към

...
Верея ще обжалва наказанието, наложено от Дисциплинарната комисия (ДК) към
Коментари Харесай

Верея: Китайски партньори нямаме и никога не сме имали

Верея ще апелира наказването, наложено от Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС), разгласи клубният президент Християн Първанов.

Старозагорци бяха извадени от Първа лига поради получени голям брой сигнали от Европейската футболна асоциация (УЕФА) за опити за манипулиране на мачове.

"Наехме адвокатска адвокатска фирма, която ще изиска през днешния ден или на следващия ден документите, с цел да апелираме. Трябва да преценим дали има смисъл от това обжалване и какъв може да бъде крайният резултат. Не съм осведомен в елементи с правилника на футболния съюз ", съобщи Първанов.

"Китайски сътрудници нямаме и в никакъв случай не сме имали. Това са клюки. Има следствие от прокуратурата и ни бяха изпратени четири имена, за които бяхме запитани дали познаваме. Това не е по този начин. Бизнес сътрудници не сме имали, имахме футболисти и треньор, докарани от мениджърска компания ", добави президентът на Верея на конференция.

"Ние научихме от медиите и преди този момент не сме знаели (за такива връзки). Не знаем какъв брой са сигналите, на нас никой не ни ги е посочил. Бяхме и санкционирани с 5 хиляди лв. за нещо, което не знаем ", продължи той.

"Митичните вложители съгласно мен са легенда на публицистите. Гледах изявление на господин Демирев, който шикалкавеше за вложители и притежатели. Финансирането постоянно е било от наши компании, спонсори и сътрудници ", разяснява Християн Първанов. /БТА

От Верея дадоха отговор: Ще апелираме и ще съдим БФС!

СТК: Мачовете на Верея до края на сезона няма да се играят
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР