Вердер Бремен удължи договора на треньора си Флориан Колфелд с

...
Вердер Бремен удължи договора на треньора си Флориан Колфелд с
Коментари Харесай

Вердер награди с нов договор треньора си

Вердер Бремен удължи контракта на треньора си Флориан Колфелд с още три години и в този момент той е привързан с клуба до юни 2021-а година. Новият договор е признателност за това, че отборът се измъкна от зоната на изпадащите в Бундеслигата.

35-годишният Колфелд стартира сезона като ментор на младежката групировка до 23 години и пое мъжете през октомври, когато беше уволнен Александер Нури. Нури се наслаждаваше на чудесни мачове през предишния сезон, когато пое тима в сходна обстановка.

Той съумя да изведе Бременските музикантни от зоната на изпадащите до местата за Лига Европа, само че новата акция стартира ужасяващо за отбора и се постановиха промени през есента.

В момента тимът е на 12-о място с 31 точки с 18 мача под управлението на Колфелд и наподобява надалеч от заплахата да замине към Втора лига.

Също по този начин от клуба оповестиха, че са подписани дълготрайни контракти с помощниците му Тим Боровски и Томас Хорш, както и с треньора на вратарите Кристиан Вандер и другите от екипа към новия ментор.

Спортният шеф Франк Бауман съобщи, че Колфелд е изиграл огромна роля за развиването на тима.

"Той освен изведе отбора от сложна обстановка, само че и сложи ясни хрумвания и разпознаваема философия. Мисля, че имаме общ път напред с него, добави Бауман.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР