Вердер (Бремен) изигра нов силен мач и се очертава като

...
Вердер (Бремен) изигра нов силен мач и се очертава като
Коментари Харесай

Вердер се оформя като изненада в Германия

Вердер (Бремен) изигра нов мощен мач и се обрисува като една от изненадите на сезона в Бундеслигата. В първата среща от петия кръг отборът от “Везерщадион” надделя гостуващия Херта (Берлин) с 3:1 и продължава да няма проваляне, като даже краткотрайно излезе на втора позиция.

Мартин Харник (11’) и Милош Велкович (45’) дадоха задатък от 2:0 за Вердер с попадения преди почивката. Новото попълнение на столичани Джавайро Дилросън понижи в 53-ата минута, само че в 66-ата Макс Крузе секна ентусиазма в играта на гостите с тъкмо изпълнена дузпа за 3:1.

Берлинчани са различен от оставящите положителни усещания сформира до момента, само че довечера бяха неузнаваеми. Освен това те най-сетне си заплатиха за неприятния табиет да провокират наказателни удари. Футболистите на Херта са правели дузпи във всичките си пет мача от началото на акцията в Бундеслигата и този път това им донесе и първо проваляне.

The Bremen bus powers into second. #SVWBSC pic.twitter.com/bqHZPWYaUJ
— DW Sports (@dw_sports) September 25, 2018
Сега пред “старата дама” идва огромен тест - домакинство на Байерн (Мюнхен) в петък, до момента в който Вердер ще гостува на Щутгарт. СТАТИСТИКА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 5 кръг, вторник 25 септември  Вердер Бремен 3:1краен резулат  Херта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР