VenZy, един от популярните хип-хоп и аренби изпълнители в България,

...
VenZy, един от популярните хип-хоп и аренби изпълнители в България,
Коментари Харесай

VenZy посвети песен в памет на Джордж Флойд: Let Him Breathe

VenZy, един от известните хип-хоп и аренби реализатори в България, написа ария за Джордж Флойд от Минеаполис, надълбоко разтресен от трагичното му ликвидиране по време на арест, предава БТВ.

Песента се назовава "Let Him Breathe (in memory of George Floyd) ", или: "Нека диша (в памет на Джордж Флойд) ".

"Като актьор имам вяра, че главната роля на изкуството, е да споделя истината непосредствено, почтено и без никакво подправяне ", споделя в изказване VenZy.

Бионсе желае правдивост за Джордж Флойд

"Може би не знаехте, само че аз съм на половина бял, на половина черен и се гордея с това. Поради тези аргументи, няма по какъв начин да остана апатичен с всичко това, което се случва в Съединени американски щати сега ", добавя изпълнителят.

"Затова взех решение да посветя ария, в памет на Джордж Флойд и несъмнено, в памет на всички жертви на полицейско принуждение по света. Не ме разбирайте неправилно, тази ария не е против полицията, а против чиновниците, които петнят името на тази по този начин значима специалност! ", отсича актьорът.

"Искрено имам вяра, че ние сме смяната, по тази причина дано се ОБИЧАМЕ и УВАЖАВАМЕ. Защото всички сме ЕДНО ЦЯЛО! Нека БОГ да ви благослови!!! ", декларира VenZy.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР