Венцислава, първородната дъщеря на разстреляния през 2003 г. бос на

...
Венцислава, първородната дъщеря на разстреляния през 2003 г. бос на
Коментари Харесай

Роди се внуче на Илия Павлов в Дубай

 Венцислава, първородната щерка на разстреляния през 2003 година необут на " Мултигруп " Илия Павлов, роди в Дубай второто си дете. Пеленачето е момченце и е кръстено Микнас. Новината заяви гордият прародител Павел Найденов, татко на починалия олигарх. " Да, роди ми се второто правнуче преди 2 дни. Вече се чух с децата, пратих им поздрави, в този момент мен ме поздравяват ", похвали се щастливия бай Павел.

Родилката Венцислава е щерка на Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова, с която по-късно се развежда поради Дарина Павлова. Голямата дъщеря на боса на " Мултигруп " от години е щастливо омъжена за мултимилионера Тарек Микнас, двамата живеят в Дубай и в Ню Йорк, напомня лупа.бг. През 2014 година те подвигнаха приказна женитба в Тоскана, на която участва Джордж Клуни. Преди 4 години Венцислава роди първото си дете от Терек – Паола.  

Новороденото в Дубай бебе е кръстено на баща си и носи името Микнас. Венцислава е получила поздравления за раждането си и от Дарина Павлова, с която в последно време поддържат положителни връзки.

Покойният Илия Павлов има още две деца от брака си с Дарина Павлова – Илия-Калоян и Паола. Той обаче не доживя раждането на внуците си, откакто бе премахнат от снайперист на излизане от офиса си в " Мултигруп " напролет на 2003 година Той умря като най-богатия и авторитетен български олигарх.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР