Венцислав Василев коментира предстоящия днес двубой с Левски от 19-ия

...
Венцислав Василев коментира предстоящия днес двубой с Левски от 19-ия
Коментари Харесай

Венци Василев: Левски е фаворит, но се надявам да измъкнем нещо

Венцислав Василев разяснява идния през днешния ден дуел с Левски от 19-ия кръг в Първа лига. Футболистът на Етър е безапелационен, че " сините " са любимец, само че се надява с неговите съотборници да съумеят да измъкнат нещо от тази среща.

Мачът е от 17:30 часа на " Герена ".

 Красимир Балъков: Имаме късмет да не загубим от Левски на
Красимир Балъков: Имаме късмет да не загубим от Левски на " Герена "

" Важно е и какъв ден ще имаме "

" Още от предишния сезон последните четири мача ги изиграхме по доста добър метод. От там тимът набра самочувствие. Направихме и добър колектив.

В средата на терена ми е по-комфортно, само че значимото е тимът да побеждава и ще играя, където каже треньорът. Ако успеем да влезем в първата шестица, това ще е огромна заслуга на целия клуб и самите футболисти. Винаги може да се целим по-високо. Времето ще покаже. Ако създадем добра подготовка и може би вземем някои попълнения, може да се изкачим нагоре.

 Георги Кабаков ще свири Ботев (Вр) - Берое, Левски - Етър поверен на Никола Попов
Георги Кабаков ще свири Ботев (Вр) - Берое, Левски - Етър поверен на Никола Попов

Вижте всички съдийски назначения за 19-ия кръг в Първа лига

Мисля, че към този момент сме по-сигурни в себе си и играем по-добре. Надявам се да успеем да измъкнем нещо, тъй като несъмнено Левски е любимец. Те имат добър тим. В последните два мача може би изгубиха централизация, само че си остават доста мощен тим и един от трите любимеца за купата.

Трябва да стоим доста плътно, това е нашият жанр. Да си чакаме нашия миг и да си оползотворим шанса. Ще чакаме пространството, което се отвори да го използваме по най-хубавия метод ", разяснява Венци Василев пред " Диема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР