Венцислав Стефанов, президент на Славия“ и член на изпълкома на

...
Венцислав Стефанов, президент на Славия“ и член на изпълкома на
Коментари Харесай

Венци Стефанов обиди национал


Венцислав Стефанов, президент на „ Славия “ и член на изпълкома на БФС, обиди национала Кирил Десподов. Нападателят на ЦСКА бе наименуван „ женчо “ от Белия водач. Причината е, че Десподов упрекна Георги Петков, вратар на „ Славия “ и запаса в дербито, че е призовал съотборниците си „ да му счупят крайници “.



Според Стефанов съдията Волен Чинков е последната причина ЦСКА да загуби от „ Славия “ с 0:1. „ Те имаха безпределно доста положения, само че не ги вкараха – продължи „ белият “ президент. – Във футбола има и шанс. Ако бяха вкарали гол, в този момент нямаше да приказват за съдията. Без шанс и Емил Костадинов нямаше да означи на „ Парк де Пренс “. Съдийството в България не клони към един от борещите се за купата тимове. За разлика от други години е на положително равнище. “

Стефанов прикани Георги Петков да бъде определен за футболист №1 на годината. Негов главен съперник се обрисува Десподов. Освен това президентът на „ Славия “ подсигурява, че до „ 10-15 дни “ стадионът в „ Овча Купел “ ще има осветяване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР