Венцислав Роланд - VenZy стана татко за втори път.Радостното събитие

...
Венцислав Роланд - VenZy стана татко за втори път.Радостното събитие
Коментари Харесай

Популярен певец стана баща за втори път

Венцислав Роланд - VenZy стана баща за повторно.

Радостното събитие разгласи самият реализатор, като написа трогателен пост в обществената мрежа.

" Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, популярност на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, популярност на всички всички светии, ангели и архангели! Роди се второто ми дете! Вторият ми наследник! Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби! Но доколкото разрешават, желая да изкажа това, което е на сърцето ми! ", написа VenZy.

Певецът насочи благодарности към половинката си Евгения за рожбата, с която го е дарила. Не пропусна да благодари и на болничния екип.

" От цялото си сърце благодаря на прелестната доктор Надежда Стивасарска и на нейният професионален екип, че помогнаха на рожбата ми да излезе на бял свят, за повторно! Искам да благодаря на всички чиновници на II САГБАЛ Шейново за топлото отношение, грижовността и любовта, с която се отнасят всеки ден към всички новородени бебенца и техните майки! Всички вие сте прелестни, невероятни, мощни, търпеливи, светли души! Бъдете благословени! Нека Бог да ви пази и закриля! И въпреки да не познавам множеството от вас лично… самоуверено мога да кажа, ОБИЧАМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!!! ", написа още изпълнителят.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР