Венцислав Рагин, който бе вече част от отбора на Добруджа

...
Венцислав Рагин, който бе вече част от отбора на Добруджа
Коментари Харесай

Венци Рагин: Идвам в Добрич с амбиции, защото знам, че ще направим нещо хубаво

Венцислав Рагин, който бе към този момент част от тима на Добруджа 07 през първата година от присъединяване на добруджанци в Суперлигата, още веднъж се завръща в Добрич. През последните два сезона той бе част от Хебър (Пазарджик). За Добруджа ТВ Венци Рагин съобщи, че вратите на Добруджа 07 в никакъв случай не са били затворени за него и всеки сезон от управлението са проявявали интерес, само че заради някаква причина не са се получавали нещата. Сега той е удовлетворен, че се е получило. Рагин разяснява и обстановката към спирането на шампионата в Суперлигата и това, че Хебър останаха неудовлетворени от този факт.

" Имахме добър тим, нещата ни се получаваха, имахме спадове, само че най-важното беше, че във значимите моменти излизахме мобилизирани и спечелихме 2 от 2 купи (Купата на България и Суперкупата) ", сподели той. Относно упованията му от новата селекция в Добруджа 07 той съобщи: " С тези момчета аз съм израснал, другари сме, имали сме добър колектив, по тази причина пристигам в тима на Добрич с много упоритости и положителни усеща, тъй като знам, че с тези момчета ще създадем нещо хубаво. Най-важното е, че ще има колектив, което в нашия спорт е най-същественото ". За своите някогашни съотборници той съобщи, че не са някакъв извънземен тим, от който би трябвало да се плашат и да имат терзания. " Четирите тима с рекламация и през новия сезон ще са още веднъж Нефтохимик, Хебър, Монтана, Добруджа ", добави централният блокировач. Той персонално избира система с 12 тима, тъй като с 16 тима се усложнява прекалено доста шампионата.

От през вчерашния ден Венци и неговата другарка са на отмора във Велинград за избран интервал от време. Той се усеща се превъзходно, тренира понякога, а откакто през вчерашния ден е излязла новината за връщането му в Добрич е получил доста известия с поздравления и пожелания за добре пристигнал и то най-много от добрички волейболни почитатели, с които не е изгубил контактите си през годините. " Надявам се да имаме доста хубави моменти дружно ", приключи Рагин.

dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР