Венцислав Караджов застана пред пловдивския Окръжен съд за поредно заседание

...
Венцислав Караджов застана пред пловдивския Окръжен съд за поредно заседание
Коментари Харесай

Тъщата на полицая Караджов с брутални подробности за натиска от служителка на МВР

Венцислав Караджов застана пред пловдивския Окръжен съд за следващо съвещание по делото за двойното убийство на родителите му - Божура и Цветан Караджови, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

И през днешния ден главно настоящо лице бе тъщата на Венцислав - Мария Рекина, която понесе следващата доза очни ставки. Рекина застана очи в очи с Десислава Льолева - една от полицейските служителки, чието име изплува най-често при всеки неин роман за случилото се след убийството. За първи път Рекина срещнала Льолева в постройката на полицията на " Петко Д. Петков ".

" Каза ми, че сме тайфа престъпници и убийци. Че аз съм глупак, защитавайки палач. Че Венцислав ще ни убие всички. Нарече ни семейство Франкенщайн. Заяви, че сме четирима и по тази причина ни преглеждат като незаконна група, замислила убийството. Каза, че Венцислав обучавал сина си да създава контролни изстрели и да убива ", описа полицейската тъща.

И още - атакувала дамата с въпроси не я ли е боязън да живее с умопобъркан, който ще избие цялото семейство и в този момент е моментът да даде информация, с цел да създадат Рекина предпазен очевидец. " Каза, че щерка ми Каля е в основата на всичко, че ненавижда свекърва си и е възнамерявала убийството, а внукът й ще бъде изпратен в изправителен дом с убийци и изнасилвачи и като полицейски син няма да може да издържи. "  

" За първи път слушам толкоз доста думи от нея ", отвърна Льолева и отхвърли всичко. Тя разказа тъщата на Караджов като изолирана, резервирана и спестовна на думи по време на разпитите.

" По никакъв метод не е застрашавано достолепието и правата й. Това а тежки думи, само че тя несъмнено има причина да ги каже ", съобщи пред окръжните магистрати служителката на реда. Разказа още, че постоянно се е държала любезно с Рекина, че самата Рекина даже й е благодарила персонално за положителното отношение към нея, тъй като противоположното - физическото принуждение и психологическия напън не водят до мечтаните резултати. Освен всичко описа, че тъщата сама се разплакала пред нея. Делото продължава. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР