Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, връчи Грамота за цялостен

...
Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, връчи Грамота за цялостен
Коментари Харесай

Признателност! Наградиха за заслуги управителят на МБАЛ Разлог д-р Божидар Велев

Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, връчи Грамота за повсеместен принос в развиването на “МБАЛ- Разлог ”ЕООД и за заслуги в медицината на доктор Божидар Велев, от името на управлението на Община Разлог.

“С благодарност към лекар Велев за всичките години, които е дал за развиването на “МБАЛ -Разлог ”, от свое име и от името на Община Разлог изричам голяма признателност и пожелания за здраве, с цел да споделя още дълги години своя житейски опит. Община Разлог постоянно ще бъде отворена да посрещне на неговите насоки за развиването на болничното заведение. ”, показа инж. Гърменов.

“Ще запомня всички тези години работа в “МБАЛ - Разлог ” със смесени чувства- с хубави и с неприятни. В началото изпитвахме финансови усложнения, които с течение на времето отшумяха. През последните години, с поддръжката на Община Разлог, успяхме да ремонтираме отделения, част от външната фасада на болничното заведение, реализирахме взаимно редица планове за развиване на общински региони. Пожелавам на своите сътрудници да не стопират да работят все по този начин отдадено, с цел да може да се върви напред! ”, разяснява дългогодишният шеф на “МБАЛ- Разлог ”- доктор Велев.

Д-р Божидар Велев приключва медицина през 1975 година. През март 1976 постъпва на работа в МБАЛ - Разлог, тогаващна Общински обединена болница - Разлог. Практиката му е прекратена за година и половина от работа в казармата, след което доктор Велев още веднъж стартира да оказва долекарска помощ. От 1986 до 10 ноември 1997 година е шеф на “Вътрешно поделение ”, а след промените и преобразуването на болничното заведение в МБАЛ, с едноличен притежател Община Разлог, 25 години доктор Велев е шеф на лечебното заведение. След приключване на последния му мандат на 18 ноември 2022 година, Общински съвет- Разлог взе решение неговото място да заеме доктор Радка Божикова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР