Венци Стефанов намери нова удобна възможност, за да се заяде

...
Венци Стефанов намери нова удобна възможност, за да се заяде
Коментари Харесай

„Чичо Венци“ намери повод, за да се скара и новия спортен министър

Венци Стефанов откри нова комфортна опция, с цел да се заяде с следващия човек, към който не изпитва изключително почитание. Този път обект на нападката му стана новият състезателен министър Радостин Василев, призовавайки го да се завърне в ЦСКА, където преди години бе юрист.

„ Това момче, което го пишат министър. Той още от първия си ден демонстрира пристрастието си към един клуб. ЦСКА не е единственият клуб, който има предпочитание да си построи стадиона. Всички желаят. Това демонстрира, че той не става за тази работа. Да си остане юрист на ЦСКА. Как ще помогне? Изразил готовност…. Ние имаме персонални връзки с него като юрист. Какво като е министър. След няколко години няма да е министър. Славия ще си остане Славия и след този министър. Трябва да е министър на всички, а не на ЦСКА. Как ще ми помогне? С какво ще ми помогне? Да си гледа министерството “, сподели Стефанов по време на конференцията за началото на зимната подготовка за своя клуб, представен от Gong.

„ Прочетох оня ден 53 млн. дал някакъв комбинат за Берое. Ако някой даде 53 млн. за Славия, аз няма да изляза от Европа и стадионът ще е приказка “, добави босът на „ белите “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР