Венци Стефанов: Можехме да сме в шестицата, одобрявам ВАР, но

...
Венци Стефанов: Можехме да сме в шестицата, одобрявам ВАР, но
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Можехме да сме в шестицата, одобрявам ВАР, но само ако от УЕФА заплатят

Венци Стефанов: Можехме да сме в шестицата, утвърждавам ВАР, само че единствено в случай че от УЕФА заплатят
Доволен съм от календарната година поради спечелването на Купата, само че не и от представянето ни през есенния полусезон, съобщи президентът на Славия Венцеслав Стефанов, съобщи кореспондент на БГНЕС. Стефанов изрази неодобрение от загубата на лесни точки против по-слаби тимове в Първа лига. Той акцентира, че тимът на "белите" е млад и се надява да се показа по-силно напролет, а за какво не и да влезе в първата шестица. Славия изостава на седем точки от шестия в класирането Черно море. Стефанов не подмина и тематиката за въвеждането на видеоповторенията в България и разкритикува малките екрани.

"Календарната година беше доста сполучлива за нас, тъй като спечелихме Купата на България и играхме сполучливо в евротурнирите. Обаче и аз като Златомир Загорчич не съм удовлетворен от представянето ни досега през сезона. Загубихме доста точки против надалеч по-слаби от нас тимове. Ако си ги бяхме взели, щяхме да сме в шестицата. Там сигурно има тимове, които ние превъзхождаме. Надявам се напролет да се представим по-успешно", означи босът на Славия.

"Относно ВАР ще ви кажа едно. Подкрепям системата и тя е нещо доста хубаво, само че единствено в случай че ФИФА и УЕФА финансира плана за нейното въвеждане в България. Знаете ли това какъв брой доста пари са - по 1 милион от всеки тим. С толкоз пари ще си построим нов стадион, а персонално аз бих ги вложил в построяването на терени за децата и реконструкции на нашето оборудване в "Овча купел". Освен това парите, които тимовете взимат от малките екрани за излъчването на мачовете са незадоволителни. Сега има дуели от 18, 19, 20 часа и в същото време кой ще отиде на стадиона и ще си заведе детето там. Трябва мачовете да са от 13, 14, 15 часа и ще видите по какъв начин ще се вдигне посещаемостта и клубовете ще си докарат повече пари, в сравнение с им дават малките екрани. Те единствено ни извиват ръцете", съобщи в типичния си жанр Стефанов.

Той приключи с това, че се надява Славия да се завърне на своя стадион от следващата година, а по отношение на трансфер на някой от младите гении на "белите" отговори: "Има интерес, само че към този момент единствено толкоз. Когато има съответна оферта и се стигне до трансфер, ще обявим". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР