Венцеслав Стефанов заяви в специално интервю за dsport и Дарик

...
Венцеслав Стефанов заяви в специално интервю за dsport и Дарик
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Жейнов е бургазлия, това расова дискриминация ли, като казвам, че е от Бургас?

Венцеслав Стефанов съобщи в особено изявление за dsport и Дарик радио, че не желае да разяснява решението на Комисията за отбрана от дискриминирането. Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС беше приет за отговорен в расова дискриминация и санкциониран.

" По този въпрос не разясня нищо. Имам юрист. Адвокатът ще се разправя с тези персони. Жейнов е бургазлия, това расова дискриминация ли, като споделям, че е от Бургас? Да не ме съдят и за това? Не, няма да заровим томахавките с Николай Жейнов”, съобщи Стефанов пред dsport.

" Доволен съм от подготовката, удовлетворен съм от момчетата. Убеден съм, че идващият сезон ще е доста по-добър за Славия. Ако има добър футболист и Загорчич го хареса, за какво да не го вземем? Ако ще се притеглят чужденци, то би трябвало да се притеглят класни чужденци. Няма смисъл да се притеглят такива, за които ме съди Комисията за отбрана от дискриминацията”, разяснява той.

" Ние сме удовлетворени, че Петко Христов отива да играе в европейски първенец. Представи се чудесно. Парите не са най-важното нещо. Не знам за какво първо се пита за парите, а не за играта. При всички случаи футболистите на Славия си получават заплатите, а не като някои клубове, които от месеци не са си ги получавали. Има запитвания за Андреа Христов, не са едно или две, само че съответна оферта няма “.

Босът на „ белите “ също по този начин разяснява идния мач на българския народен тим против европейския първенец Италия.

" Когато играем с огромни тимове, виждаме къде се намираме. Сега се надявам, че ще си вземем поука от предходните мачове. Надявам се националния селекционер към този момент да е избистрил състава и да пуска перспективните, които на следващия ден биха били ядрото на един същински народен тим. Аз бях на Европейското за първенеца “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР