Венцеслав Стефанов и Георги Илиев-Майкъла вече имат огромна конкуренция за

...
Венцеслав Стефанов и Георги Илиев-Майкъла вече имат огромна конкуренция за
Коментари Харесай

Голям майтап, бе, Уили!

Венцеслав Стефанов и Георги Илиев-Майкъла към този момент имат голяма конкуренция за медийно наличие. В лицето на главния спонсор на новака в елита ФК ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов. Бизнесменът е извънредно деен в обществените мрежи, а някои медии отразявт с ненаситност всяка написана от него дума - вярно или не.

Мина срещата на терена сред този тим и ЦСКА. Всички знаете - приключи 2:2. " Армейците " започнаха едва мача и губеха с 0:2. Успяха да понижат резултата в края на първото полувреме, а при започване на второто изравниха. Имаха още няколко положителни положения за цялостен поврат, само че до подобен не стигнаха. Въпреки че след почивката противника им рядко стигаше до наказателното поле на Густаво Бусато.

Точката май се приема от ръководителите и дребното физически присъстващи на трибуните почитатели на ФК ЦСКА 1948 като нещо голямо. И те, къде на смешка, къде на подбив, къде действително, даже погледнаха към... купата.
 Снимка 444868
Източник:

" Лудогорец пада, Локо (Пд) пада, Тирето (бел. ред. разбирайте ЦСКА) са мъртъвци, очевидно ще се борим с Левски за първенец. Обаче Славия са доста рискови също. Традицията се завърна. Майтап, бе, Уили ", написа Найденов в обичания му " Facebook ".

От срещата му с почитатели на ЦСКА разбрахме, че индивидът се интересува главно от бизнеса си. Нормално. От изявленията му в обществените мрежи още се опитваме да разберем възприятието му за комизъм.

Всеки може да си слага огромни цели. Даже е желателно. Дори на подбив. Но нали знаете кой се смее най-добре?

Голям подбив е да не даваш акредиятация на спортни журналсти. Майтап със свободата на словото...

Голям подбив беше, че първончалано от ФК ЦСКА 1948 сложиха доста високи цени на билетите за мача против ЦСКА. Още по-голям, че ги понижиха стремително - на идващия ден.

Голям подбив беше, че в ложите в Сектор " А " бяха единствено хора от управлението на ФК ЦСКА 1948 и техни посетители, а не шефовете и на двата клуба, както е признато.

Голям подбив, че билетите във въпросния бранш не бяха пуснати в свободна продажба. Той беше затворен поради... скромната агитка на новака в елита.

Голям подбив беше, че колкото и пъти да преброявахме членовете на въпросната агитка, изкарвахме ги най-много 20.

Представяте ли си какъв подбив ще е, в случай че в действителност този тим стане първенец? Сигурно ще е първи в Европа с толкоз малко почитатели... После иди приказва, че във футбола не играят парите, че не е бизнес. Всеки човек с пари може да си сътвори тим и да го изведе до върха, по един или различен метод. Само почитатели не можеш да си купиш. Или пък можеш? Скоро ще разберем.
 Снимка 491607
Източник:

Голям подбив беше след мача треньорът на ФК ЦСКА 1948 да стартира с " Изненадахме ЦСКА ", а секунди по-късно очевидно да се усети какво ще последва от страна на шефовете му и няколко пъти да добави " София, София, ЦСКА София ".

Голям подбив беше Мартин Камбуров да приказва, че ЦСКА " отивали на разлика ", когато след почивката ФК ЦСКА 1948 мъчно стигаше до наказателното поле на " армейците ". Като забележим статистиката от мача, тези му думи стават още по-майтапчиви.

Голям подбив, бе, Уили! А още какъв брой ще се смеем...
 ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА приключиха 2:2 в откриващия мач за сезона в Първа лига
ЦСКА изпусна цялостен поврат против дилетант в елита, без победител на " Васил Левски "

Четири гола и доста забавни моменти в първия мач от сезон 2020/21 в Първа лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР