Венсан Компани е отказал предложение от Манчестър Сити да стане

...
Венсан Компани е отказал предложение от Манчестър Сити да стане
Коментари Харесай

Легенда на Сити отказа да е асистент на Пеп

Венсан Компани е отказал предложение от Манчестър Сити да стане асистент треньор на Пеп Гуардиола, оповестяват медиите в Белгия.

Бившият капитан на „ жителите “ има контракт като играещ управител в Андерлехт до 2022, откакто напусна „ Етихад “ предходната година след изпълнен с титли 11-годишен престой в клуба. Компани, който в никакъв случай не е криел желанието си един ден да бъде управител на Сити, разкрил, че желае да остане за момента в Андерлехт.

В четвъртък най-успешният белгийски клуб отвърна на скорошните финансови проблеми, откакто Вутер Ванденхуте размени Марк Куке на президентския пост. Андерлехт финишира едвам осми в Про лигата предишния сезон, който бе преустановен поради световната пандемия – тяхното най-слабо класиране след ВСВ.

Мениджърът на Сити Гуардиола търси нов асистент треньор, откакто предходният му помощник Микел Артета застана на треньорското кормило в Арсенал предишния декември. 34-годишният Компани завоюва четири трофеи на Висшата лига, два пъти ФА Къп и четири Купи на Лигата, като е считан от мнозина за един от най-великите играчи в историята на Сити. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР