Венецуелският вратар Вуилкер Фариниес може да смени Яспер Силесен и

...
Венецуелският вратар Вуилкер Фариниес може да смени Яспер Силесен и
Коментари Харесай

Венецуелски вратар може да смени Силесен в Барселона

Венецуелският вратар Вуилкер Фариниес може да смени Яспер Силесен и да бъде втори вратар на Барселона през идващия сезон, оповестява „ AS “.

Според информацията, от Барселона са впечатлени от развиването на 21-годишния вратар, който може да бъде съперник на Марк-Андре тер Стеген.

Вратарят е благосъстоятелност на колумбийския Милионариос.

От Барселона към този момент са влезнали в контакт с колумбийския клуб, с цел да схванат изискванията, при които могат да привлекят вратаря.

Каталунците също по този начин са разговаряли и с сътрудника на 21-годишния пазач.

Сериозен интерес към Фариниес има от страна на аржентинските грандове Бока Хуниорс и Ривър Плейт.

Мексиканският Тигрес към този момент изпрати оферта на стойност 6 милиона евро към Милионариос за венецуелския вратар.

„ В момента не знам нищо за интер, от който и да е клуб. Не съм получавал никакви позвънявания. Още от дете, постоянно съм мечтал да отида в Барселона. Идентифицирах се с неговите играчи, с Меси, Иниеста, Шави…Трябва да продължим да растем и да пресъздаваме велики неща, с цел да реализираме високи цели “, разяснява Фариниес в изявление за "Ruta Vinotinto ".

„ За мен е чест да играя в Милионариос сега. Искам да стана първенец. Всички мечтаем да играем в европейския хайлайф. В моя случай бленувам да играя за Барселона “, добави той.

„ Това, което мога да кажа е, че сме имали някои контакти с Барселона “, призна бащата на вратаря Луис Фариниес, който е и негов сътрудник.

Бащата на Вуилкер Фариниес разгласи, че е доста евентуално синът му да реализира трансфер през лятото, като показа, че към него има интерес и от страна на клубове от Англия, Аржентина и Мексико.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР