Венецуелският опозиционен лидер Хуан Гуайдо заяви, че ще продължи да

...
Венецуелският опозиционен лидер Хуан Гуайдо заяви, че ще продължи да
Коментари Харесай

Хуан Гуайдо призова за протести, след като преговорите в Осло с венецуелските власти приключиха без споразумение

Венецуелският опозиционен водач Хуан Гуайдо съобщи, че ще продължи да провежда митинги, откакто договарянията с представители на венецуелското държавно управление в Норвегия завършиха през вчерашния ден, без да бъде реализиран прогрес в уреждането на рецесията във Венецуела, съобщи Ройтерс.

На срещата в Осло делегати на опозицията повториха апелите си към президента Николас Мадуро да подаде оставка и да разреши на преходно държавно управление да провежда президентски избори.

"Към момента няма съглашение, тъй че единственият ни късмет в този момент " е да продължим с уличните митинги, сподели Гуайдо пред "Фокс бизнес нетуърк ". "Искаме да реализираме споразумяване на спора ", добави той.

"Страните демонстрираха волята си да напреднат в търсенето посредством договаряния на конституционно решение за страната, включващо политически, стопански и изборни въпроси ", сподели през вчерашния ден норвежкото външно министерство.

"За да се запази един развой, който може да даде резултати, страните са приканени да проявят най-голяма нерешителност в мненията и изказванията си по този развой ", се споделя още в изказването на министерството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР