Венецуелският нападател Алехандро Гонсалвес за пръв път ще попадне в

...
Венецуелският нападател Алехандро Гонсалвес за пръв път ще попадне в
Коментари Харесай

Етър картотекира венецуелския нападател за мача с Беласица

Венецуелският нападател Алехандро Гонсалвес за пръв път ще попадне в групата на Етър за идното посещение на Беласица (Петрич). Всичко по прехвърлянето му от досегашния му клуб в Етър е финализирано и той ще бъде картотекиран в БФС.

" Алехандро е към този момент разполагаем и ще бъде в групата, а по кое време ще играе – ще преценяме в хода на мача. Готвим се, нещата вървят по проект. Много положително отношение и професионализъм от страна на играчите. Там би трябвало да проявим кураж и геройство и да излезем спечелили. Не знам до каква степен на този терен футболни умения биха имали приоритет, само че в случай че не покажем темперамент, ще имаме проблеми против Беласица
 Етър подписа с венецуелски нападател Етър подписа с венецуелски нападател
В тази част на България постоянно се играе мъчно. Съперникът играе със пристрастеност и възторг, смениха треньора и мисля, че ще проявят темперамент, характерен за Беласица. Трябва да бъдем постоянни и да отговорим на техните пристрастеност и експанзия. Срещу нас всички играят на най-много. За нашите цели обаче всичко минава през трите точки, отиваме за победа ", разяснява старши треньорът Емануел Луканов.

" Дани Младенов има проблеми с ключицата след рухване в мача със Созопол и ще отсъства 10 дни, а Христо Митев е осъден. Кольо Станев към този момент възобнови тренировки и до вторник ще преценим дали е подготвен за титуляр ", наставникът на " болярите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР