Венецуелският бейзболист Данри Васкес остана без отбор заради побой над

...
Венецуелският бейзболист Данри Васкес остана без отбор заради побой над
Коментари Харесай

Бейзболист преби гаджето си, уволниха го

Венецуелският бейзболист Данри Васкес остана без тим поради побой над гаджето си. Съдът в Хюстън популяризира запис от охранителна видеокамера на локалния стадион, на който се вижда по какъв начин той пребива свиреп половинката си на стълбището.

Двамата излизат на спешното стълбище, където бейзболистът удря мощен пестник в лицето на дамата. Впоследствие я удря още два пъти, единият от които е откакто към този момент е паднала на земята.

Инцидентът е от 2 август 2016 година, когато Васкес играе за Хюстън Астрос. На него са му повдигнати обвинявания за побой и е задържан, след което от клуба го уволняват. Впоследствие си намира нова месторабота в Ланкастър Барнстормърс, само че от там е уволнен през днешния ден, откакто от съда разпространиха шокиращия запис.

С цялата си безочливост Васкес е пледирал за почтен по този случай, само че откакто са се появили записите, отбраната му рухнала тотално. Изданията в Съединени американски щати напомнят, че той е пребивал и друга своя някогашна другарка, като я е ритал в главата на излизане от асансьор, освен това откакто тя към този момент е паднала на земята.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР