Венецуелски войски с тежко оборудване и машини се струпват на

...
Венецуелски войски с тежко оборудване и машини се струпват на
Коментари Харесай

Хеликоптер, превозващ 5 висши военни на Гвиана, е изчезнал близо до напрегнатата граница с Венецуела

Венецуелски войски с тежко съоръжение и машини се струпват на границата през последните седмици, което води до спекулации за идна инвазия. Президентът на Гвиана Ирфаан Али сподели пред Асошиейтед прес по-рано в сряда, че подхваща всички нужни стъпки, с цел да отбрани страната си.

Хан сподели пред кореспонденти късно в сряда, че отбранителните сили на Гвиана са изгубили контакт с чисто новия аероплан Bell 412 EPI след него излетя от населено място Олив Крийк в западна Гвиана след прекъсване за презареждане.

Попитан дали самолетът е бил изстрелян от небето, до момента в който е летял в планински и мощно горист регион, Хан сподели, че няма индикации това да се е случило.

„ Нямаме никаква информация, която да допуска, че е имало полет на венецуелски аероплан в този регион “, сподели той. „ Спекулациите не са това, в което желая да се занимавам. Нашият приоритет е да спасим живота на нашите офицери и редици. ”

Той сподели, че държавното управление на Съединени американски щати ще помогне с търсенето, когато то бъде възобновено в ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР