Венецуелски изтребител агресивно следеше американски разузнавателен самолет над Карибско море

...
Венецуелски изтребител агресивно следеше американски разузнавателен самолет над Карибско море
Коментари Харесай

Венецуелски изтребител прихвана разузнавач на САЩ над Карибско море

Венецуелски изтребител " нападателно следеше " американски разследващ аероплан над Карибско море предходната седмица, оповестяват от Въоръжените сили на Съединени американски щати, представени от NBC.

Произведеният в Русия изтребител Су-30 се приближи до американски военноморски разследващ аероплан EP-3 Aries II в петък на " рисково разстояние " и по " непрофесионален метод ", до момента в който самолетът прелиташе в интернационалното въздушно пространство, разясняват от Южното командване на Съединени американски щати.

Подчертава се, че са отправили рецензията след обзор на видеоматериал.

Съединени американски щати постоянно организират задачи за наблюдаване над района за гарантиране на сигурността и сигурността на нашите жители и техните сътрудници, се споделя в известието и се добавя, че това се признава от доста страни.

Венецуелският боен министър Владимир Падрино разяснява от своя страна, че изтребителят е вдигнат, с цел да прихване EP-3, защото е навлязъл в изключителната икономическа зона на Венецуела.

Падрино акцентира, че десетки сходни " нахлувания " са осъществени от американците.

Южното командване на Съединени американски щати обобщава, че случаят акцентира пренебрегването на интернационалните закони и съглашения от страна на президента на Венецуела Николас Мадуро, а също по този начин " безотговорната военна поддръжка " на Русия за " противозаконния режим ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР