Венецуелска неправителствена организация съобщи, че14 души са били застреляни при

...
Венецуелска неправителствена организация съобщи, че14 души са били застреляни при
Коментари Харесай

14 жертви на антиправителствените протести във Венецуела

Венецуелска неправителствена организация заяви, че14 души са били убити при антиправителствените митинги, разтърсващи страната, където млад опозиционен водач се самопровъзгласи за президент.

 © Българска телеграфна агенция
Трета поредна нощ има известия за разграбване в небогати квартали на столицата Каракас и конфликти сред протестиращи и силите за сигурност.

Международната правозащитна организация " Амнести интернешънъл " прикани венецуелския президент Николас Мадуро да съблюдава правата на стачкуващите и незабавно да в профил всички военни и служители на реда, взели участие в репресии.

Венецуела се потопи в нов интервал на неустановеност, откакто през вчерашния ден ръководителят на следения от опозицията парламент Хуан Гуайдо се самопровъзгласи за изпълняващ длъжността президент и последваха всеобщи митинги.
 Напрежението във Венецуела не стихва след опита за събаряне на Мадуро Напрежението във Венецуела не стихва след опита за събаряне на Мадуро
Светът следи деликатно обстановката във Венецуела. Там ръководителят на Народното събрание Хуан Гуайдо се прогласи за изпълняващ длъжността президент на мехлем...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР