Венецуела е продала злато за около 40 млн. щ. долара

...
Венецуела е продала злато за около 40 млн. щ. долара
Коментари Харесай

Венецуела продължава с продажбите на злато

Венецуела е продала злато за към 40 млн. щ. $ през предходната седмица, заобикаляйки многочислените наказания на Белия дом, които заплашват режима на президента Николас Мадуро, настояват добре осведомени източници. Централната банка на страната се е разделила с съвсем 1 звук от скъпоценния метал на 12 юли, снижавайки доларовите си запаси до най-ниското им ниво за последните съвсем 30 години - 8.1 милиарда щ. $, прибавят още осведомените с тематиката лица.

Докато глобите лимитират от ден на ден достъпа на Венецуела до международната финансова система, Мадуро продава злато на компании в места като Обединените Арабски Емирства и Турция. От началото на април до момента общият размер на златните продажби е достигнал 24 тона.

Службата за надзор на задграничните активи към щатското финансово министерство включи през април централната банка на Венецуела в листата със глобени субекти с вярата да спре доходните търговски покупко-продажби с жълтия метал, средствата от които отиват за поддържане на лоялността на армията към режима на Мадуро.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР