Венета Райкова търси убиеца си от предишния живот, узна HotArena.

...
Венета Райкова търси убиеца си от предишния живот, узна HotArena.
Коментари Харесай

Венета търси убиеца си! Водещата вижда два пъти как умира в предишни животи

Венета Райкова търси килъра си от предходния живот, разбра HotArena.

Водещата на „ Папараци “ вижда по какъв начин умира, откакто се подлага на регресия. Оказва се, че журналистката живее във Франция. Това се случва няколко века обратно в предишното.

Докато е под внушаемост, Райкова вижда с очите си по какъв начин умира . Тя е удушена от мъж, който тя познава до ден сегашен.

Райкова взема решение да се заеме със задачата да открие индивида, който й лишава живота. Тя знае името му, само че не й къде живее сега. Венета мечтае да се изправи очи в очи с мъжа, с цел да разбере вероятно за какво е убита от него, писа „ България Днес “.

Регресията е способ, посредством който човек се връща обратно във времето и вижда случки от предходни животи. Това е супер известно течение, в което от ден на ден хората се впускат, защото желаят да схванат предишното си.

Райкова за повторно се подлага на регресия. И в този момент тя се доверява на световноизвестния астролог и преподавател по Кабала – Гал Сасон. За да  се запише за сеанса, Райкова се бърка дебело. За няколко минути под внушаемост, в които виждаш какъв си бил в челен живот, тя заплаща няколко стотачки.

За повторно си върших регресия при Гал Сасон. И още веднъж видях по какъв начин ме убиват! В прераждането в Париж ме удуши мъж, който познавам и в този живот “, признава Райкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР