Венета Райкова призна, че в продължение на 30 години се

...
Венета Райкова призна, че в продължение на 30 години се
Коментари Харесай

Венета Райкова пребори страшна болест

Венета Райкова призна, че в продължение на 30 години се борила с рядка диагноза, която нито един доктор не съумял да посочи, още по-малко пък да открие и да ѝ приложи уместно лекуване.

Краят на Венетините страдания почнал предходната година, когато тя инцидентно се срещнала с младия експерт Стивън Нинов. Той единствен съумял да я отърве от нечовешкото главоболие, което я тормозело всекидневно съвсем през целия ѝ умишлен живот. Докато негови сътрудници я плашели със страховити термини и догатки за тумори, той съумял да я изцери дори без медикаменти.

„ Искам да му благодаря още веднъж и да му пожелая да е жив и здрав, както съм аз с помощта на него! Често отивам в клиниката напряко в „ насипно “ положение и си потеглям след минути без болки! 30 години страдах от доста мощно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали повода, а той за две минути ми го излекува без хапчета, смазки или рехабилитации! Успя да ми отстрани и болките в кръста, в гърба и куп други! Методът, по който работи, е неповторим. Той е чудотворец “, споделя Райкова за доктора, който я избавил, цитира „ Ретро “.

Откакто се върна на екран, с цел да води „ Папараци “ след дългогодишното неявяване поради свалянето на паметното ѝ „ Горещо “, скандалната русокоска показа, че се е отървала и от паническото разстройство, поради което пиеше редовно антидепресанти. То я застигнало през 2016 година, когато изгоряла с доста пари след банкрута на ТВ7 и осъмнала безработна без никаква подготовка.

В същия миг се развиваше и правосъдната ѝ борба с Юксел Кадриев, който съумя да я осъди, да наложи запор на жилището, в който Райкова живее със сина си, и в последна сметка я одруса с десетки хиляди левове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР